Bestek & servies

Een sterk, stijlvol en kwalitatief servies tilt uw zaak naar een hoger niveau. Combineer diverse merken en collecties tot een uniek geheel. Kwaliteit staat hierbij centraal! Daarnaast is het porselein alsook te combineren met een charmant bestek.

Glaswerk met personalisatie

Maak kennis met ons ruim aanbod aan glaswerk! Behoud de helderheid van uw glas en kies voor kwaliteit. Daarnaast is het personaliseren van uw glaswerk een enorme trend! Bedrukking of gezandstraald effect, de keuze is volledig aan u.

Keukenmateriaal

Vind bij ons alles voor uw complete (horeca) keuken. Professioneel snijgereedschap, (satureer-) pannen, kookpotten of eerder op zoek naar gespecialiseerd keukengerei? Informeer u over ons uitgebreid en kwaliteitsvol aanbod.

Luxe plankjes

Geef oog aan uw kopje koffie, thee of dessert met ons aanbod aan luxe plankjes. Onze in huisgemaakte productie, geeft dit product – de gewenste kwaliteit! Bovendien wordt het plankje netjes behouden en zorgt het matje voor antislip. Het dubbelzijdig gebruik geeft u een ruime keuze aan mogelijkheden.

Placemats & tafellopers

Creëer nog meer rust en gezelligheid met ons aanbod aan onze huisgemaakte placemats en tafellopers. Deze collectie wordt volledig gemaakt op maat naar uw wensen! Het dubbelzijdig gebruik verrijkt uw keuzemogelijkheden en bezorgd uw zaak alvast een gezellige en stijlvolle stempel.

Op-maat-gemaakte tafelaankleding

Heeft u zelf een ontwerp klaar dat u tot realisatie wenst te brengen? Dat kan! Zowel individuele placemats als volledige tafelblad-aankleding is hierbij mogelijk.

Bezorg ons uw ontwerp en samen bekijken we uw idee!